Cum cumpar?

Pentru a comanda produse pe site-ul nostru trebuie sa le adaugati in cosul de cumparaturi si apoi sa urmati pasii pentru finalizarea comenzii.

Va rugam sa comunicati adresa exacta de livrare si numarul de telefon.

Comanda ta va fi preluata si procesata doar dupa ce apasati butonul "Finalizare comanda"

Comanda va fi livrata intre 1 si 3 zile lucratoare.

Costul de transport este fix in valoare de 20.00 lei (TVA Inclus) pentru COMENZI MAI MICI DE 160 Ron; altfel TRANSPORTUL ESTE GRATUIT.

Totalul care trebuie sa-l achitati la curier este totalul care apare la finalizarea comenzii, pentru care veti primi confirmarea pe email.

Pentru detalii contractuale va rugam cititi mai jos.

 

Site-ul www.cafeazavida.ro este detinut si operat de Crivio Impex SRL, C.I.F.: RO  1564504, nr inregistrare: J23/3299/2011.


Prin accesarea si folosirea acestui site, dumneavoastra sunteti de acord cu politica lui de confidentialitate, iar prin plasarea unei comenzi online (cat si telefonic sau prin email) sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui magazin online privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate intre persoane juridice si persoane fizice, precum si politica noastra de confidentialitate.

Site-ul www.cafeazavida.ro va fi numit in continuare SITE, iar Crivio Impex SRL va fi numita in continuare FIRMA.


1. Continutul


CONTINUTUL se refera la orice informatie vizuala, scrisa sau notificare aflate pe SITE sau trimise prin intermediul emailului.

Imaginile folosite si textele de pe SITE au caracter informativ si pot varia sau diferi ocazional fata de caracteristicile produselor prezentate. FIRMA nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuala neconcordanta dintre produse si pozele acestora furnizate online.

CONTINUTUL este exclusiv cu titlu de prezentare si nu reprezinta o obligatie contractuala a FIRMEI.


2. Contractul


CONTRACTUL se refera la obligatia FIRMEI de a furniza produsele comandate clientului care a facut o COMANDA ONLINE SAU TELEFONIC .

Notificarea primita pe email imediat dupa plasarea online a COMENZII nu este considerata o confirmare si, drept urmare, nu este considerata un CONTRACT.


3. Comenzi


COMANDA se refera la actiunea de a solicita produse sau servicii folosind butonul "Finalizeaza comanda" din cosul de cumparaturi. COMANDA este considerata CONTRACT intre parti in momentul in care plata s-a facut catre curier.

Prin plasarea unei COMENZI pe SITE, clientul este de acord cu termenii si conditiile SITE-ului si se considera ca este la curent cu forma de confirmare a COMENZILOR de catre FIRMA.

Din motive obiective, FIRMA isi rezerva dreptul de a notifica exclusiv telefonic clientul in cazul in care este necesara modificarea numarului de produse sau servicii din COMANDA. Mai departe, clientul va decide daca accepta modificarea sau anuleaza comanda, cu restituirea integrala a sumei achitate acolo unde este cazul (plata efectuata online).

Preturile produselor care urmeaza a fi livrate sunt preturile existente pe site la plasarea comenzii. In cazuri speciale, cand operatorii efectuaza greseli cu privire la preturile produselor pe site ne rezervam dreptul de a anula comanda cu informarea in prealabil a clientului.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.